succesvolle-week
  • Facebook

Succesvolle week!

Deze week was een drukke maar succesvolle week!

Op dinsdag kwam ik zelf voor de eerste keer weer aan start in de lichte tour met Aachen.
Helaas kreeg Aachen voor de proef een wondje in de mond waardoor dit een beetje ging bloeden. Daardoor moest ik heel voorzichtig rijden, en wou ik hem vooral niet in zijn mond zitten waardoor hij er net niet helemaal doorheen was.
De proef was opzich voor de eerste keer vrij netjes, er zaten nog wat foutjes in, en door dat de aanleuning niet optimaal was miste we in de oefeningen ook lengtebuiging.
We scoorde een percentage van 60,7%. Geen monster score, maar ik was absoluut tevreden aangezien ik heel veel verbeterpunten had. Dat was ook het commentaar op het protocol, 'jammer dat hij het niet doorheen was, anders waren de 6en en 6,5en minstens een punt meer'! Dus op naar volgende week!

Op vrijdag kreeg ik de 6jarige Cacharell op stal, een hele fijne merrie met een super karakter. Deze was uitgebracht in de klasse M1. Een hele leuke uitdaging!! Ik zal haar eerst een tijdje thuis doortrainen, en daarna ga ik haar op wedstrijden starten.

Zaterdag kwam Frederique Siebenheller aan start op hippisch festijn Grave in de klasse Z1.
Zij wist allebei de proeven te winnen!!! Dit was haar laatste wedstrijd in de klasse Z1, want ze gaan over naar de klasse Z2!

Jennifer de Greef reed zaterdag met haar pony Concierto van de Beekerheide een kwalificatie voor het rabobank talentenplan, waar zij heel positief commentaar kreeg! Nu is het spannend en afwachten of ze door mag naar Ermelo.

En last but not least!
Vandaag kwam Chantal Driessen met haar paard Uvino in horst aan start in de klasse B, en zij wist maarliefst 4 winstpunten bij elkaar te rijden! Wat resulteerde in een mooie 1ste plaats en een 5de plaats! Ook voor Chantal was het de laatste wedstrijd in deze klasse, zij maakt de overstapt naar de klasse L1!
Foto: Aachen

Geplaatst op: 30/06/2013
« Terug naar overzicht